Kantojyrsintä - Protimber Oy,
Tuusula, Espoo, Vantaa 

Kantojyrsintä tulee ajankohtaiseksi siinä vaiheessa, kun pihalta on kaatunut puu ja se on jättänyt kannon jälkeensä. Puu voi olla kaatunut luonnollisten
olosuhteiden johdosta tai se on kaadettu pois aiheuttamasta vaaraa kohteessa esiintyville kiinteistöille tai henkilöille.

Kantojyrsintä toteutetaan Carlton – jyrsintäkalustolla. Kantojyrsintälaitteistolla pääsemme jopa 30cm syvyyteen joten puiden juuret saadaan katkaistua erikseen. Kantojyrsinnästä syntyy paljon haketta sekä purua. Tämän voi käyttää hyödyksi pihamaalla tai kesämökillä.


Aiheuttaako kantojyrsintä aukon pihalleni?

Kantoja jyrsiessä syntyy luonnollisesti pieni monttu kohteeseen josta puun kanto on nostettu ylös. Jyrsintäkone ei kuitenkaan jätä jälkiä kuivaan nurmikkoon, sillä se liikkuu omilla pyörillään – ei telaketjuilla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen siitä ettei esteettisiä kauneusvaurioita esiintyisi lähtömme jälkeen. Mieluummin niin, että jälkiä ei ole lainkaan!


Miten tilaan kantojyrsinnän kohteeseeni?

Protimber tarjoaa ilmaisen kartoituskäynnin kohteeseesi Vantaan, Helsingin sekä Espoon lisäksi seuraavissa kunnissa ja kaupungeissa: Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää ja Nurmijärvi. 

Soita tai jätä sähköinen yhteydenottopyyntö niin palaamme suuntaasi.


Metsurit työssä. Katso kuvat! 


Puu kaatuu turvallisesti taajama-alueillakin. Puunkaato takuuvarmasti alueella Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Espoo, Helsinki.