Puunkaato - Protimber Oy,
Tuusula, Espoo, Vantaa 

Puunkaato on Protimber Oy:n palveluiden keihäänkärki. Olemme erikoistuneet puiden kaatamiseen sekä kiipeilytekniikkaa että nosturitekniikkaa käyttäen.
Protimber on valintasi kun haluat yhteistyökumppanin joka kaataa pihamaan ongelmapuut turvallisesti sekä ympäristöä säästäen.

Puun kaatamisessa tärkeintä on se, että ympäristö on turvattu ongelmapuun kaatumisen tieltä eikä henkilövahinkoja pääse syntymään. Yrityksemme pystyy tarjoamaan sekä toteuttamaan puiden kaadot kustannustehokkaasti. Miten? Pyrimme käyttämään puun kaatamiseen ensisijaisesti kiipeilytekniikkaa jolloin loppuasiakkaan ei tarvitse vuokrata puunkaatajan lisäksi nosturia.


Pihallani on ongelmapuu joka tulee kaataa – mitä teen?

Pihallasi siis seisoo puu jonka kunnon olet havainnut huonoksi. Soita heti meille! Tässä vaiheessa vältytään vielä vahingoilta joita ongelmapuun kaatuminen voi aiheuttaa. Tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin kohteeseesi seuraavilla alueilla: Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Espoo, Helsinki ja muu Uudenmaan alue.


Mitä puunkaadosta jääneelle puuhakkeelle tehdään?

Puunkaadosta jää jälkiä kohteeseen. Kauttamme saat oksien ja muiden risujen poiskuljetuksen sekä haketuspalvelua. Kuljetamme myös kannot ja suuremmat puista ja puiden kaadosta jääneet jätteet suoraan lähimmälle sahalle tai asiakkaan itsensä valitsemaan kohteeseen. Pienet ja suuret puuaineksen haketukset onnistuvat asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Metsurit työssä. Katso kuvat! 


Puu kaatuu turvallisesti taajama-alueillakin.

Puunkaato takuuvarmasti alueella Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Espoo, Helsinki.