Ota yhteyttä

Meiltä turvallisesti toteutettu haketus esimerkiksi puunkaadon yhteydessä tai erillisenä palveluna. Toimimme pääkaupunkiseudulla. Tehokkaassa hakkurissa kapeat rungot ja risut muuntuvat hetkessä hakkeeksi. Teemme työn turvallisesti ja kokeneesti, joten se hoituu nopeammin kuin kokemattomalta hakettajalta.

Tietoja hakkurista

Puun haketukset toteutetaan tehokkaalla ja kompaktilla Jensen 530t -telakonehakkurilla. Hakkuriin voi laittaa maksimissaan 15 cm leveää runkoa. Puutavara tulee ulos hakkeena, jota voidaan hyödyntää puutarhassa tai vaikkapa kesämökin pihamaalla. Kuljetamme hakkeen pois tarvittaessa. Suuret määrät haketetaan useimmiten suoraan kärryyn, mikäli hake viedään pois.

Jensen-hakkuri on pienikokoinen, joten sillä pääsee kätevästi ahtaisiin väleihin. Se pystytään myös nostamaan kuorma-auton avulla esimerkiksi aitojen yli. Meiltä onnistuu myös hakkurin vuokraus. Kysy tarjous haketuksesta tai koneen vuokrauksesta: 045 650 4174 tai info@protimber.fi.

Puunkaato ja haketus pakettina

Meiltä saat myös ammattimaiset puunkaatopalvelut pääkaupunkiseudulla. Voimme kaataa yksittäisen puun tai useamman kerralla. Meillä on kalusto ja ammattitaito myös haastaviin ja ahtaisiin kohteisiin, joten kannattaa pyytää meidät ilmaiselle arviokäynnille.

Kun olemme kaataneet puut, voimme myös hoitaa risujen haketuksen samalla kertaa, jolloin se tulee myös asiakkaallemme edullisemmaksi. Näin myös piha jää siistiksi kaatotöiden jälkeen. Sovimme haketuksesta ja muista lisäpalveluista, kuten rungon pilkkomisesta, klapeiksi heti kartoituskäynnin yhteydessä, jotta pystymme räätälöimään asiakkaallemme valmiin paketin.

Varaa kartoituskäynti

Tilaa haketukset Protimberiltä

Säästä aikaa ja välty vahingoilta tilaamalla ammattitaitoinen haketus Protimberiltä. Soita 045 650 4174 tai laita viestiä info@protimber.fi. Kerro meille osoitteesi, yhteystietosi ja muut tarpeelliset lisätiedot. Käymme tarvittaessa paikan päällä arvioimassa kohteen ennakkoon.

Tiesitkö, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista? Kannattaa hyödyntää kotitalousvähennys verotuksessa.

Ota yhteyttä