Ota yhteyttä

Käytössämme on kaksi tehokasta kantojyrsijää, joita voimme vaihtaa tilanteen ja kohteen mukaan. Näin asiakas saa parhaan mahdollisen hyödyn rahalleen ja toteutus sujuu ilman suuria vahinkoja pihamaalle. Löydät koneiden esittelyn alta, kumpi sopii juuri sinun pihallesi paremmin? Veloituksettomassa kohteen arvioinnissa henkilökuntamme tekee valinnan kantojyrsintäkoneesta sinun etuasi ajatellen, mikäli kantojen jyrsinnästä on pyydetty laskemaan tarjous. Kantojyrsinnästä syntyy paljon haketta sekä purua, joka ensisijaisesti kannattaa käyttää hyödyksi puutarhassa tai vaikkapa kesämökin pihamaalla. Tarvittaessa voimme kuljettaa puuhakkeen myös pois. Toimialuettamme on koko Uusimaa mm. Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Kantojyrsintä nykyaikaisella kalustolla

Carlton 5014TRX

Kauko-ohjattu ja erittäin tehokas, 44 hv dieselmoottori, joka liikkuu hieman huonommassakin maastossa tela-alustansa ansiosta. Tällä jyrsitään kaikista suurimmat työmaat ja isoimmat kannot vaivattomasti. Carlton 5014TRX on eniten käytössä oleva kone juuri nopeutensa ja kauko-ohjauksensa ansiosta. Kone sopii tasaisella maalla n. 88 cm leveästä portista ja painoa koneella on noin 1100 kg. Jyrsintäsyvyys on 35 cm ja halkaisija konetta liikuttamatta on 127 cm.

Carlton SP4012

Omilla pyörillä liikkuva hydrauli-vetoinen kantojyrsin, jonka edut ovat niemenomaan pyörissä. Moottorina hyrisee 29hv diesel. Tällä koneella ei tarvitse varoa nurmikkoa, koska kone ei jätä jälkiä maahan lähes lainkaan. Jyrsijään on myös rakennettu nostokoukut, jolla nostamme koneen aitojen tai muiden esteiden yli vaivatta. Painoa on 850 kg ja leveyttä n. 95 cm. Koneessa ei ole kauko-ohjainta vaan sitä ohjataan jyrsijän sivussa olevilla ohjaimilla. 

Aiheuttaako kantojyrsintä jälkiä pihalle?

Kantoja jyrsiessä syntyy luonnollisesti pieni monttu kohtaan, josta puun kanto on poistettu. Kanto jyrsitään yleensä aina noin 5-10 cm syvyyteen, ellei siitä erikseen muuta sovita. Jos jyrsintähakkeen lapioi takaisin monttuun, kannon kohta jää reilusti maanpintaa korkeammalle. Tästä syystä hake on syytä siirtää pensaiden ja puiden juurille tai viedä kokonaan pois. Suuret hakemäärät lapioidaan yleensä suursäkkeihin, jotka nostetaan kuorma-auton nosturilla kyytiin ja hävitetään, samalla voidaan tuoda isompia multasäkkejä pihan korjaukseen. Pienemmät määrät voimme imuroida polttomoottori-imurilla suoraan kipillä toimivaan hakekärryyn. Jyrsintäkoneet itsessään eivät kuitenkaan jätä juurikaan mitään jälkiä pihalle. Montun peittäminen onnistuu helposti mullalla, hiekalla, soralla tai joskus jopa hakkeella paikasta riippuen. Mikäli jyrsityn kannon paikalle halutaan istuttaa uusi taimi, on siitä syytä ilmoittaa ennakkoon. Näin voimme huomioida asian kantoa pois jyrsiessä.

Kantojyrsintä Uusimaa - Pyydä tarjous veloituksetta:

Pyydä tarjous soittamalla 045 650 4174 tai viestillä: info@protimber.fi. Kerro osoite, yhteystietosi ja mahdolliset muut tarpeelliset lisätiedot. Näin ollen sinun ei tarvitse olla paikalla, kun käymme arvioimassa kohteen. Lähetämme tarjouksen kirjallisesti sähköpostilla.

Muistathan, että tekemämme työn osuudesta 50% on kotitalousvähennyskelpoista. Muista siis hyödyntää kotitalousvähennys verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Työn eteneminen:

1. Pyydä tarjous soittamalla tai viestillä
2. Arvioimme kohteen veloituksetta
3. Lähetämme tarjouksen
4. Hyväksy tarjous kirjallisesti
5. Suoritamme työn sovitusti
6. Työn jälkeen lähetämme sovitun laskun