Ota yhteyttä

Hakkuri - Jensen 530t

Hakkurilla hävität kapeat rungot ja risut tehokkaasti. Hakkuriin voi työntää maksimissaan 15 cm levyistä runkoa. Puutavara tulee ulos hakkeena, joka ensisijaisesti kannattaa käyttää hyödyksi puutarhassa tai vaikkapa kesämökin pihamaalla.

Kantojyrsin - Carlton 5014TRX 

Kauko-ohjattu ja erittäin tehokas, 44 hv dieselmoottori, joka liikkuu hieman huonommassakin maastossa tela-alustansa ansiosta. Tällä jyrsitään kaikista suurimmat työmaat ja isoimmat kannot vaivattomasti. Carlton 5014TRX on eniten käytössä oleva kone juuri nopeutensa ja kauko-ohjauksensa ansiosta. Kone sopii tasaisella maalla n. 88 cm leveästä portista ja painoa koneella on noin 1100 kg. Jyrsintäsyvyys on 35 cm ja halkaisija konetta liikuttamatta on 127 cm.

Kantojyrsin - Carlton SP4012

Omilla pyörillä liikkuva hydrauli-vetoinen kantojyrsin, jonka edut ovat niemenomaan pyörissä. Moottorina hyrisee 29hv diesel. Tällä koneella ei tarvitse varoa nurmikkoa, koska kone ei jätä jälkiä maahan lähes lainkaan. Jyrsijään on myös rakennettu nostokoukut, jolla nostamme koneen aitojen tai muiden esteiden yli vaivatta. Painoa on 850 kg ja leveyttä n. 95 cm. Koneessa ei ole kauko-ohjainta vaan sitä ohjataan jyrsijän sivussa olevilla ohjaimilla. 

Pikahalkomakone

Laadukas perässä vedettävä klapikone kovempaan käyttöön. Konetta voi vetää mönkijällä tai autolla. Käyttövoima saadaan omasta moottorista, jolloin sähköä ei tarvita. Erittäin käytännöllinen esimerkiksi metsässä tai muissa sähköttömissä paikoissa. Huippunopea sylinteri - sylinterin liike vain 3 sekuntia. Vuokraukseen kuuluu pieni peräkärry, jolla halkomakoneen voi kuljettaa.

  • Moottori: 6,5 hp
  • Halkaisuteho: 22 tonnia
  • Max puun pituus: 610 mm
  • Käännettävissä vaaka- tai pystymalliksi

Kippivaunuperäkärry - SARIS

SARIS-kippivaunu on rakennettu ja suunniteltu jokapäiväiseen ammattikäyttöön, laitalinkut ovat reilun kokoiset ja niitä voi käsitellä hyvin myös työhanskat kädessä. Sähköhydraulinen pumppu ja akku on koteloitu suojaan suolavedeltä ja kuralta. Takavalot ovat hyvin suojassa 5 mm paksujen terästolppien välissä. Kuormatilan alla on kippivaunussa aivan välttämätön tukeva apurunko, joka pitää vaunun kasassa kipatessa kaltevassa paikassa. Automatic-nokkapyörä on vakiona ja kiinnikelevy on peräti 6 mm paksua kuumasinkittyä terästä. Tukijaloissa ja nokkapyörässä on rasvanipat, jotka toimivat erinomaisesti Suomen kovissa olosuhteissa. Vetokita on turvallinen ja aina valuterästä. Teliväli on venytetty 85 cm ettei vetokita nouse kipatessa ylöspäin. 

Sisäpituus  255
Sisäleveys  135
Alumiinilaitojen korkeus  30
Kuormatilan korkeus maasta  71
Kokonaispituus  382
Kokonaisleveys  141
Kokonaismassa 1400
Omamassa 405
Hyötykuorma 995
Rengaskoko 185 × 13 M+S
Yksiakselinen, nokkapyörä vakiona kyllä
Jarrullinen kyllä
Sähköhydraulinen kippi lisävaruste