Hakkurin vuokraus

Meidän kauttamme onnistuu ripeä haketus, mutta myös hakkurin vuokraus omaan käyttöön pääkaupunkiseudulla. Jos haluat hakettaa risuja, haluamme ensin varmistua, että sinulla on kokemusta hakkurin käytöstä.

Hakkurin vuokraus maksaa 250 € vuorokaudessa (sis. alv). Vuokrattavana on tehokas ja kompakti Jensen 530t -telakonehakkuri, joka mahtuu ahtaisiinkin paikkoihin ja on kokonsa vuoksi nostettavissa kuorma-auton avulla esimerkiksi aitojen yli. Kätevällä koneella saat haketettua risut ja oksat nopeasti. Hakkeen voi hyödyntää esimerkiksi pensaiden juurilla ja puutarhassa.

Vuokraa hakkuri

Hakkurin turvallinen käyttö

Hakkurin vuokraus omaan käyttöön voi kuulostaa yksinkertaiselta: otat risun ja työnnät sen koneeseen. Koneen käyttöön liittyy kuitenkin riskejä, jotka on otettava huomioon ennen kuin työhön kannattaa ryhtyä itse. Haketuksen yhteydessä sattuu todella paljon vahinkoja, sillä kone on niin tehokas, että se imee sisuksiinsa muutakin kuin risuja.

Hakkuriin ei saa syöttää muuta kuin puhdasta, alle 15 cm paksua puuta. Koneeseen säädetään haketusnopeus, mutta jos rullat vetävät liian nopeasti suhteessa puumateriaalin määrään tai kokoon, voi tulla erilaisia ongelmia. Suurin ongelma on metallin syöttäminen koneeseen.

Vastuut ja korvaukset

Me haluamme varmistua, että hakkurin vuokraus on turvallista, mutta käyttö tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla. Annamme lyhyen käyttökoulutuksen ja -ohjeet.

Allekirjoitutamme asiakkaallamme myös dokumentin, jossa vastuu vahingoista siirtyy asiakkaalle. Jos laite hajoaa, asiakas on korvausvelvollinen. Teräkulut laskutetaan erikseen. Jos asiakas työntää laitteeseen esimerkiksi puutavaraa, jossa on nauloja, se tuhoaa terät. Teroittaminen on kallista.

Haketus ammattilaiselta

Hakkurin vuokraus on suositeltavaa, jos sen käytöstä on kokemusta ja haketettavaa tavaraa on paljon. Muussa tapauksessa, esimerkiksi yksittäisen puunkaadon yhteydessä, haketus kannattaa jättää ammattilaiselle. Silloin se käy nopeasti, turvallisesti ja rahaa säästyy. Samalla myös vastuu poistuu asiakkaalta.

Kannattaa myös huomioida, että hakkuri painaa 1400 kiloa, joten sen kuljetukseen tarvitaan erillinen kalusto. Hakkuri voidaan tuoda asiakkaan työmaalle, mutta siitä perimme lisämaksun. Meiltä hakkurin vuokraus, haketus sekä ammattimainen puunkaato.

Ota yhteyttä