Kantojyrsimen vuokraus

Meidän kauttamme onnistuu hydraulisen kantojyrsimen vuokraus pääkaupunkiseudulla. Tehokkaalla laitteella saat kannot kätevästi pieniksi palasiksi. Vuokraamme kantojyrsimen vain kokeneille käyttäjille.

Vuokraamamme kone on hydraulinen, pyörillä liikkuva telakone Carlton SP4012. Kantojyrsimen vuokraus maksaa 200 € vuorokaudessa (sis. alv) + teräkulut. Konetta on vaikea käyttää, joten suosittelemme sen vuokraamista vain ammattilaisille tai kokeneille käyttäjille. Jos kokemusta ei ole, voimme tulla tekemään jyrsinnän puolestasi, jolloin se saattaa tulla lopulta jopa edullisemmaksi.

Vuokraa kantojyrsin

Teräkulut käytön mukaan

Jyrsimen terä pyörii kovalla voimalla ja maaperässä on aina hiekkaa, kiviä ja muita kovia kappaleita. Terä kuluu siis käytössä väistämättä jonkin verran. Teroituskulut veloitetaan asiakkaalta vuokran lisäksi erikseen ja ne määräytyvät tapauskohtaisesti. Jos terät rikkoutuvat kokonaan, asiakas on korvausvelvollinen. Kantojyrsimen vuokraus edellyttää, että asiakas pitää laitteesta hyvää huolta.

Vastuu ja turvallisuus

Kantojyrsimen vuokraus on suositeltavaa vain, jos koneen käytöstä on riittävästi kokemusta. Jyrsimen terät pyörivät kovalla vauhdilla ja maaperässä on aina irtokiviä ja haketta, joka saattaa lentää jopa kymmenien metrien päähän. Suositeltava varoetäisyys on vähintään 10 metriä.

Kantojyrsimen käyttö voi olla vaarallista, joten annettuja turvallisuusohjeita on noudatettava huolellisesti. Vaadimme allekirjoituksen sopimukseen, jossa vastuu vahingoista ja laitteen rikkoutumisesta siirtyy asiakkaalle.

Kantojyrsimen vuokraus tai tilaus ammattilaiselta

Jos laitteen käytöstä ei ole kokemusta, kantojyrsimen vuokraus ei välttämättä ole järkevää eikä edes edullista. Ammattilainen tekee saman työn huomattavasti nopeammin ja turvallisemmin kuin kokematon käyttäjä. Kannattaa siis kääntyä ammattilaisen puoleen! Meiltä onnistuu myös puunkaato ja haketus ammattilaisen ottein pääkaupunkiseudulla. Kysy lisää.

Ota yhteyttä