Mikä on puunkaadon hinta?

Kaadamme yksittäisen tai useamman puun piha-alueeltasi kokeneesti ja oikeilla menetelmillä. Puunkaadon hinta määräytyy muun muassa kaadettavien puiden määrän ja riskien perusteella.

Puunkaadon hintaan vaikuttavat puiden koko, kunto ja määrä, käytettävä tila ja riskit, joten yksittäisen puun kaataminen voi olla 100-1200 €. Esimerkiksi yhden puun kaataminen helpossa kohteessa voi maksaa 100-150 € (sis. alv). Jos taas kyseessä on haastava kohde ja suuremmat riskit, hinta saattaa olla esimerkiksi 250-350 € (sis. alv). Mitä useampi puu kaadetaan kerralla, sen pienemmäksi yksittäisen puun kaatohinta muodostuu.

Teemme ilmaisen kartoituskäynnin ja annamme hinta-arvion. Pyydä meidät katsomaan tilanne paikan päälle!

Pyydä tarjous

Tila ja riskit vaikuttavat puunkaadon hintaan

Puiden kaataminen voi olla haastavaa, jos tilaa on vähän tai jos lähistöllä on erilaisia riskitekijöitä. Puunkaadon hinta määräytyy käytetyn ajan, vaatimustason ja kaadon riskien perusteella. Hinta-arvio annetaan asiakkaalle ilmaisen kartoituskäynnin ja sen pohjalta laaditun kaatosuunnitelman perusteella.

Riskitekijöitä ovat:

  • rakennukset
  • liikenne
  • sähköjohdot
  • puun kunto
  • puun luonnollinen painopiste

Helpommillaan puut kaadetaan suorana tai korkeintaan muutamassa osassa. Tärkeimmät kaatosuuntaan vaikuttavat tekijät ovat kaatolovi, puulajike, sääolosuhteet sekä puun luonnollinen painopiste.

Runko klapeiksi ja muut palvelut

Puunkaadon hintaan vaikuttaa myös se, mitä puulle, risuille ja kannolle tehdään kaadon jälkeen. Suurin osa asiakkaistamme haluaa, että kuljetamme risut ja kannon pois, ja teemme puun rungosta klapeja. Risujen haketus on myös yksi vaihtoehto hävittää ylimääräiset oksat, jolloin hake jää asiakkaan käyttöön.

Kysy lisää

Hyvitämme kaadetuista puista tapauskohtaisesti

Asiakas saa halutessaan teettää tai tehdä itse kaadetun puun rungosta klapeja, mutta mikäli tälle ei ole tarvetta, me voimme jatkojalostaa ja myydä puun asiakkaamme puolesta. Yhden puun hinta ei ole kovin suuri, mutta hyvitämme asiakkaallemme tapauskohtaisesti osan hinnasta. Jos puita kaadetaan enemmän, hyvitys on luonnollisesti suurempi.

Muistathan, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista? Muista siis hyödyntää kotitalousvähennys verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä.

Ilmainen kartoituskäynti ja suunnitelma

Käymme aina asiakkaamme luona kartoituskäynnillä, jotta pystymme ottamaan kaikki osatekijät huomioon ja laskemaan hinta-arvion. Puunkaato on aina suunniteltava etukäteen ja meiltä löytyy suurten puiden kaatamiseen vaadittava kokemus sekä taito työn huolelliseen suunnitteluun.

Mahdolliset esteet ja puiden kunto arvioidaan aina etukäteen paikan päällä suoritettavassa katselmoinnissa, jossa asiakkaalle lasketaan kiinteä urakkatarjous ja sovitaan kirjallisesti työnehdot. Hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti. Tarjouksen saa kätevästi sähköpostiin eikä käynti vaadi asiakkaan läsnäoloa kohteessa.

Lahot ja huonokuntoiset puut kaadetaan useimmiten nosturilla, joka kuuluu omaan kalustoomme. Nosturin ulottuma riittää aina 18 metriin saakka. Työn sitä vaatiessa voimme käyttää nosturikaadoissa myös yhteistyöyrityksiemme kalustoa, tällöin ulottuma riittää yli 50 metriin saakka.

Tilaa puunkaato ammattilaiselta

Kuten kuvitella saattaa, pääkaupunkiseutu on puunkaadon suhteen täynnä erilaisia haasteita. Oli haaste millainen tahansa, otamme sen mielellämme vastaan. Pyydä meidät kartoituskäynnille, ja laskemme työlle järkevän hinnan. Soita 045 650 4174 tai lähetä sähköpostia protimber@gmail.com.

Ota yhteyttä