Pihasuunnittelu avuksi toimivan pihan rakentamiseen

Pihasuunnitelma tehdään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Riippuen siitä etsitkö käytännöllistä, helppohoitoista tai näyttävää pihaa, me laadimme suunnitelman pihaasi varten. Näin pääset toteuttamaan unelmiesi pihasuunnitelman onnistuneesti ja vaivattomasti. Meiltä myös pihojen toteutukset, hoitosuunnitelma tai pihanhoitopalvelut Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Kysy tarjousta lähettämällä sähköpostia: viherpalvelu@protimber.fi.

PYYDÄ MEIDÄT IDEOIMAAN

Viher- ja pihasuunnittelua pääkaupunkiseudulla Pihasuunnitelmat taloyhtiöille pääkaupunkiseudulla.

Pihasuunnittelu on tärkeä osa kokonaisuutta

Jokainen piha on yksilöllinen aina muodosta, käyttötavasta ja maaperästä lähtien, joten suunnitteluun kannattaa panostaa. Pihan olosuhteet vaikuttavat siihen, mitä kasveja tontille kannattaa istuttaa ja miten ne kannattaa sijoitella. Käymme läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet ja tarjoamme lisäksi oman asiantuntemuksemme, jotta kokonaisuudesta tulee mahdollisimman toimiva.

Pihasuunnittelu voi sisältää:
- istutusalueet
- pensasaidat
- pienet kivityöt
- pihapolut ym.

 

Kuinka tilaan suunnitelman?

Tulemme aina ensin katselmuskäynnille Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella, ja käymme läpi asiakkaan toiveet sekä pihan rakenteen ja olosuhteet. Sen jälkeen pihasuunnitelma toimitetaan asiakkaalle. Jos asiakas haluaa myös toteutuksen, sovimme aikataulun ja mahdolliset materiaalihankinnat. Pystymme toimittamaan laadukkaat kasvit ja taimet, siirtonurmikon, kivet sekä maa-ainekset.

Teemme pihasuunnittelua pääkaupunkiseudulla yksityishenkilöille, taloyhtiöille ja yrityksille. Tarjoamme myös pihan hoitosuunnitelmia, jotka auttavat asiakkaitamme uudistetun pihan hoidossa. Voimme myös hoitaa asiakkaidemme pihoja sopimuksen mukaan esimerkiksi kerran kuukaudessa tai kertaluontoisesti. Lue lisää pihanhoito -palvelustamme.

 

Miksi juuri ProTimber?

Pitkä kokemuksemme viherrakentamisesta ja pihasuunnittelusta pääkaupunkiseudun parhaalla hinta-laatusuhteella takaa, että saat juuri sellaisen pihan kuin haluat. Suunnittelu tehdään asiakaslähtöisesti ja yhdessä paikan päällä, jotta kaikki yksityiskohdat voidaan käydä läpi. Toimimme Helsingin alueella ja pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Vastaamme yhteydenottoihin muutaman arkipäivän kuluessa ja pääsemme paikalle tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Ollaan yhdessä luovia ja suunnitellaan unelmiesi piha! Päätoimialuettamme ovat Helsinki, Vantaa, Espoo ja muu PK-seutu.

PYYDÄ MEIDÄT IDEOINTIKÄYNNILLE