Viherrakentaminen luovalla otteella

Kaipaako pihapiirisi uusia istutusalueita, nurmikkoa tai vaikkapa pensasaitoja? Viherrakentaminen pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ym.) yksityishenkilöille, taloyhtiöille ja yrityksille vanhaa uudistaen tai uutta rakentaen. Viherrakennus, suunnittelu ja toteutus samasta osoitteesta. Lisäpalveluna voimme myös pitää pihan kunnossa. Kysy lisää sähköpostilla: info@protimber.fi

PYYDÄ MEIDÄT IDEOINTIKÄYNNILLE

 

Mitä viherrakentaminen voi sisältää?

Viherrakentaminen voi palveluna sisältää muun muassa seuraavia:

  • Pihasuunnittelu
  • Nurmikon perustaminen
  • Pienet kivityöt
  • Istutusalueiden uusiminen
  • Istutustyöt
  • Pensasaitojen istutukset ja uudistukset
  • Pihanhoito

Rinnetontti ennen viherrakentamista. Kysy viherrakennuspalveluita Protimberiltä! Viherrakentamista rinnetontilla - Protimber Oy. Kysy tarjous!

Näyttävä piha ammattilaisen avustuksella

Viherrakennus-palveluumme sisältyy aina arviokäynti Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun kohteissa, jonka aikana käymme asiakkaan kanssa pihan ongelmakohdat ja muutostoiveet läpi. Laadimme ehdotuksen ja teemme tarjouksen. Viherrakentaminen onnistuu alkukeväästä lumentuloon asti eli aina kun maa ei ole roudassa. 

Voimme toteuttaa myös tarvittavat kaivuutyöt ja maa-aineksen vaihdon. Meillä on käytössämme kaikki tarvittavat koneet ja materiaalit. Hyödynnämme myös mielellämme olemassaolevia materiaaleja, kuten luonnonkiviä. Käytämme istutushankinnoissa Suomen parhaita tukkuja, jotka tarjoavat ensiluokkaiset perennat ja puuvartiset kasvit.

Viherrakennus sisältää myös istutusten suunnittelun. Soita ja kysy lisää!

Istutusalueet

Viherrakentaminen voi sisältää istutusalueen suunnittelun ja rakentamisen tai vanhan alueen uudistamisen ja parantelun. Nostamme tarvittaessa vanhat kasvit ylös, vaihdamme maan ja uusimme istutukset. Voimme myös hyödyntää vanhoja kasveja uudestaan. Pienemmän istutusalueen maanvaihdon voi tehdä lapiolla, mutta isompi vaatii kaivinkoneen. Teemme myös kesäkukkaistutukset ja ruukkuistutukset esimerkiksi kesän juhlia varten.

Istutuspenkki ennen viherrakentamista.  Istutuspenkki viherrakentamisen valmistuttua. Kysy tarjousta Protimber Oy:ltä!

Kantojyrsimellä saa poistettua kantoja haastavimmistakin paikoista! Lue lisää kantojyrsinnästä >>

Pensasaidat

Pensasaita tarjoaa ympärivuotisen suojan. Viharrakentamisen palveluna voimme uudistaa pensasaidan, jos se ei voi hyvin. On mahdollista, ettei kyseinen lajike sovi siihen paikkaan. Kaivamme vanhan pensasaidan pois ja istutamme uuden. Voimme myös istuttaa pensasaidan alusta pitäen käyttäen laadukasta multaa ja parhaita taimia. Suosimme katteiden käyttöä, sillä ne pitävät kosteuden maassa ja hidastavat rikkakasvien kasvamista.

Nurmikot

Nurmialueiden kunnostus ja uudistus kuuluvat myös viherrakentamisen palveluihin. Jos nurmikko on huonossa kunnossa, etsimme ensin siihen syyn. Sen jälkeen teemme tarvittavat perustus- ja paikkaustyöt. Maa-ainesten vaihto tai uuden nurmikon kylvö voivat olla toimivia ratkaisuita, mutta menetelmä päätetään aina tapauskohtaisesti. Voimme myös asentaa heti valmiin siirtonurmen.

Viherrakentamisen konsultointi

Jotkut asiakkaistamme tykkäävät tehdä pihatöitä itse, mutta kaipaavat apua esimerkiksi kasvilajien tunnistuksessa ja hoidossa. Tarjoamme palvelua, jossa tulemme 1-2 tunniksi paikan päälle keskustelemaan asiakkaan pihanhoitoon liittyvistä kysymyksistä. Meiltä saat tarvittaessa myös hoitosuunnitelman. Palveluun voi myös liittää esimerkiksi maa-ainesten ja kasvien toimituksen. Teemme myös talkookonsultointia taloyhtiöille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. 

Pyydä tarjous viherrakentamisen konsultoinnista tai kysy lisää!

Hoitosopimus

Meidän kanssamme laadit myös kätevän hoitosopimuksen, jolla varmistat, että uutta pensasaitaa, istutusallasta tai nurmikkoa hoidetaan oikein ja se lähtee kunnolla kasvamaan. Voimme myös tehdä muuta pihanhoitoa kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Se voi sisältää esimerkiksi lannoitusta, pihansiivousta, pensasaitojen siistimistä, kitkemistä, lehtipuhallusta, puiden leikkaamista tai laatoitustalueiden siistimistä. Päätoimialuettamme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu. Kun viherrakentaminen on ajankohtaista, ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!

PYYDÄ MEIDÄT IDEOINTIKÄYNNILLE